Uvod

Morate na put, u zračnu luku, neki drugi grad ili u inozemstvo.., i sad su muke. traže se telefonski brojevi taksista po notesu, gugla se na internetu i onda zvanje. "Moram za Ljubljanu, koliko naplaćujete.."
Pa tako redom. neki su vam preskupi, drugi ne mogu taj dan. Još se niste dogovorili a dan puta se bliži.

Mi vam nudimo rješenje. Registrirajte se, sasvim besplatno, i kad god vam je potreban taxi transfer upišite relaciju, datum.., i Taxi prijevoznici će vam se javljati s ponudom cijene. Jednostavnije i bezbolnije ne može.

Registracija

Registracija na web stranici taxi-ponude.com traje svega par minuta. U izborniku kliknite na "Klijenti > Registacija Klijenta" Upišite tražene podatke i klikni "Registriraj se" (pogledaj slike)

Primijetili ste obavijest da smo vam poslali aktivacijski link na vaš email. Provjerite svoju e-poštu i obavezno kliknite na "Aktivacijski link"

Prijava

Klikom na link u e-mailu (sl. 4) otvorit će se prozor u vašem pregledniku s formom za prijavu (sl. 5) Sada upišite tražene podatke i kliknite na gumb "Prijavi se"
Otvorit će se novi prozor sa formom vaš akaunta (sl. 6) Obavezno upišite sve tražene (točne) podatke jer u protivnom postavljanje upita za taxi vožnju neće raditi ispravno ! Kliknite gumb > "SPREMI"

Upisi transfera

Klikom na gumb "Novi Upit" (sl. 7) otvara se prozor za postavljanje vašeg upita za transfer vožnju. Unesite sve tražene podatke i obratite pozornost na unose "stanje upita" i "primanje ponude na". Na kraju kliknite "Dodaj Upit" (sl.8) i preusmjerit će vas na prozor "Moji Upiti" (sl. 9)

Napomena: Gradske vožnje i relacije ispod 50 km ne upisujte u ponudu. Biti će automatski obrisane u roku 15 min !!!

Uredi transfer

Urediti ili obrisati upit možete klikom na jedan od ta dva gumba (sl. 9). Ako ste otkazali putovanje ili ste dogovorili, prihvatili neku ponudu obavezno promijenite "Stanje upita" (sl. 10) u "otkazan" ili "prihvaćen" što će vaše kontakte učiniti nevidljivim za taksi korisnike. Nema više potrebe da vas šalju mailove ili pozive s ponudama.
Gumb "Obriši" svi znamo što radi, briše vašu ponudu iz liste.

Zaštita vaših podataka

GDPR
Vaši kontakt podaci (email ili broj telefona) vidljivi su jedino registriranim taksi korisnicima kako bi vam mogli poslati ponudu cijene za vožnju. Sve vaše podatke u našoj bazi NE dijelimo s trećom stranom, ne koristimo u marketingu i ne šaljemo vam nikakve biltene, newslettere i slično.
Želite li da uklonimo vaš akaunt i sve vaše podatke iz naše baze, pošaljite nam mail na info@taxi-ponude.com s vašom email adresom i username. Svi vaši podaci i akaunt bit će trajno uklonjeni.

Transferi
Klijenti
Taxisti
Kontakt